GOEDE DOEL

Voor elk gelopen parcours tussen 1 oktober en 1 november 2020 werd 1 euro per kilometer geschonken aan Arcade vzw en De Katrol vzw.
Hoofdsponsor Metagenics schonk alle kilometers van het 7 km-parcours, Rotary Oostende ter Streep schonk de kilometers van het 14 km- en 21 km-parcours.
Ze zijn zo dankbaar voor het behaalde resultaat dat ze besloten om het mooie bedrag af te ronden van €9.044 naar €10.000

Arcade biedt via contextbegeleiding kwalitatieve hulp aan gezinnen, kinderen en jongeren in problematische leefsituaties.
De Katrol bestrijdt kansarmoede via studie- en gezinsondersteuning aan huis. 

Sfeerbeelden

ImmuDefense®

Metagenics lanceert een nieuw voedingssupplement. ImmuDefense® is een all-in-one formule: dé meest essentiële vitamines en mineralen voor je weerstand in 1 capsule. Dit nieuwe voedingssupplement wordt in Oostende gemaakt en daar zijn ze terecht trots op!

Mondmaskers dragen, handen ontsmetten en afstand bewaren zijn belangrijk om virussen zoals Covid-19 ver van ons te houden. 
Om echter ons immuunsysteem zelf te versterken is het aangewezen om veel te bewegen, goed te slapen en gezond te leven. Van sommige voedingstoffen is bovendien wetenschappelijk bewezen dat ze een positieve invloed hebben op onze weerstand. Vitamine D, Zink, Vitamine C en Selenium hebben een positieve invloed op onze weerstand.
Metagenics brengt ImmuDefense® op de markt. Dit voedingssupplement bevat dé meest essentiële vitamines en mineralen voor je weerstand (Vit D, Vit C, Zink en Selenium) in 1 capsule, in de juiste dosering en goed opneembare vormen.

Het is hun missie om mensen gezonder en gelukkiger te maken via micronutritie. Dit zijn hoogwaardige voedingssupplementen, natuurlijk en wetenschappelijk onderbouwd. Met toonaangevende merken als onder andere MetaRelax® (magnesiumcomplex bij vermoeidheid, stressmomenten en goed voor de spieren), Probactiol (probiotica), Curcudyn Forte (voor soepele gewrichten) en Vitamine D is Metagenics marktleider in België.

We zijn onze hoofdsponsor heel dankbaar voor hun steun aan de MetaRelax® Ostend Night Run en wensen hen alle succes met ImmuDefense®.

op de hoogte blijven van leuke activiteiten in Oostende

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen