Parcours

De MetaRelax® Ostend Night Run is een sportieve belevingsloop met een afwisselend en bijzonder parcours van 7, 14 of 21 km (het parcours is 7 km lang en wordt, naargelang de gekozen afstand, 1, 2 of 3 keer gelopen).

Starten doe je bij zonsondergang op de zeedijk ter hoogte van de Drie Gapers.
Je loopt onder meer op de Westelijke Strekdam, door een ondergrondse parking, de Sint-Petrus- en -Pauluskerk, het OLV-College, de James Ensorgalerij, de levendige uitgaansbuurt en een feeëriek Koningspark.

Deelnemen per team van 3 kan via de Team Challenge.
Ook de allerkleinsten kunnen zich uitleven tijdens de Kids Run, 700 m (geboortejaar 2013-2012-2011) of 1.000 m (geboortejaar 2010-2009-2008). Deze wedstrijd start om 19.00 uur.

Download parcours

Praktisch

Wanneer en waar

Zaterdag 28/09/19

Gezamenlijke start om 20.00 uur.

Oostende

Zeedijk ter hoogte van de Drie Gapers (Koninginnelaan).

Afhalen borstnummers

Zaterdag 28/09 van 9.00 tot 19.00 uur bij KAAP/Vrijstaat O. (Koning Boudewijnpromenade 10), ter hoogte van de Drie Gapers.

Kleedkamers, douches en bewaring sporttas

Stedelijk Zwembad - Koningin Astridlaan 1, Oostende => tot max. 23.00 uur!

Bevoorrading

Na elke 3,5 km is er bevoorrading met water. Bij 14 km en aan de aankomst wordt er sportdrank voorzien.

GOEDE DOEL

Jaarlijks schenkt Rotary Oostende Ter Streep de opbrengst van de MetaRelax® Ostend Night Run aan goede doelen en sociaal geëngageerde verenigingen. In 2019 gaat de opbrengst naar LICHTBAKEN vzw.
Lichtbaken is een ontmoetingscentrum voor mensen die het wat moeilijk hebben in het leven. Hun belangrijkste dienst is een luisterend oor, een gezellige babbel en een volwaardige maaltijd aanbieden. Ze proberen ook zoveel als mogelijk materiële middelen ter beschikking van de hulpbehoevenden te stellen, zodat hun leven draagbaar wordt.

Zo geraak je er snel

Auto
Parkeer in één van de nabijgelegen parkings: Parking Koninginnelaan, Parking Kursaal 1 of 2, Zeeparking

Bus
Halte: Oostende Koninginnelaan

Tram
Halte: Oostende Koninginnelaan

Bekijk op Google Maps

Sfeerbeelden

MetaRelax®

MetaRelax® is een uiterst goed opneembaar magnesiumcomplex dat wordt aanbevolen bij stress-situaties en vermoeidheid en het is ook goed voor de spieren. MetaRelax® kan door iedereen genomen worden, maar zeker sporters hebben er baat bij. Wist u trouwens dat er elke 20 seconden een verpakking MetaRelax® over de toonbank gaat in een Belgische apotheek?
Metagenics is in België een koploper in de verkoop van voedingssupplementen in de apotheek en is de sterkst groeiende speler in de sector. Dit brengt ook een belangrijke toename in tewerkstelling met zich mee. Wetenschappelijke onderbouwing, eigen R&D en onze passie voor een gezonde levensstijl zijn de sterkste troeven.
Metagenics is bij het grote publiek voornamelijk gekend met producten zoals ESKIMO®, het meest voorgeschreven omega 3-vetzuur, METARELAX®, marktleider in magnesium, en PROBACTIOL®, marktleider in probiotica.

Meer info

op de hoogte blijven van leuke activiteiten in Oostende

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen