Parcours

Deelnemen is gratis, doe je individueel en is op eigen risico. Om deel te nemen heb je wel een Strava-account nodig die je gratis kunt downloaden via de App Store of Google Play.

Hoe deelnemen?

  • Maak een Strava-account aan en zoek de club 'Ostend Night Run'. Sluit je erbij aan.
  • Start jouw Strava-opname aan de start/finishlijn in het Maria Hendrikapark. Volg het parcours en stop de opname niet vroegtijdig. Tip: zorg ervoor dat je toestel een goed GPS-signaal gevonden heeft alvorens te starten. Vergeet zeker niet om je run na aankomst op te slaan.  
  • Elke traject is een segment op Strava. Wanneer jouw strava het juiste parcours registreert, zien wij automatisch je prestatie op het segment en is je deelname officieel. Registraties via toestellen die gekoppeld zijn aan Strava (Polar, Garmin, …) zijn ook geldig.

#MyOstendNightRun

Klaar met lopen? Deel dan een leuke selfie met de hashtag #MyOstendNightRun en inspireer anderen! Want onthoud: voor elke gelopen kilometer wordt 1 euro aan goede doelen geschonken.

Op naar de 10.000 km!

Let op: door één van deze parcours te lopen ben je niet verzekerd. Er zijn geen seingevers of richtingspijlen noch bevoorrading of medische verzorging. De wegcode en geldende coronamaatregelen moeten steeds gerespecteerd worden.

GOEDE DOEL

Voor elk gelopen parcours tussen 1 oktober en 1 november 2020 wordt 1 euro per kilometer (met een max. van € 10.000) geschonken aan Arcade vzw en De Katrol vzw.
Hoofdsponsor Metagenics schenkt alle kilometers van het 7 km-parcours, Rotary Oostende ter Streep schenkt de kilometers van het 14 km- en 21 km-parcours.

Arcade biedt via contextbegeleiding kwalitatieve hulp aan gezinnen, kinderen en jongeren in problematische leefsituaties.
De Katrol bestrijdt kansarmoede via studie- en gezinsondersteuning aan huis. 

Zo geraak je er snel

Auto
Parkeer in op de randparking Maria Hendrikapark of in de betaalparking NMBS-Zee.

Bus
Halte: Oostende Station

Tram
Halte: Oostende Station

Bekijk op Google Maps

Sfeerbeelden

ImmuDefense®

Metagenics lanceert een nieuw voedingssupplement. ImmuDefense® is een all-in-one formule: dé meest essentiële vitamines en mineralen voor je weerstand in 1 capsule. Dit nieuwe voedingssupplement wordt in Oostende gemaakt en daar zijn ze terecht trots op!

Mondmaskers dragen, handen ontsmetten en afstand bewaren zijn belangrijk om virussen zoals Covid-19 ver van ons te houden. 
Om echter ons immuunsysteem zelf te versterken is het aangewezen om veel te bewegen, goed te slapen en gezond te leven. Van sommige voedingstoffen is bovendien wetenschappelijk bewezen dat ze een positieve invloed hebben op onze weerstand. Vitamine D, Zink, Vitamine C en Selenium hebben een positieve invloed op onze weerstand.
Metagenics brengt ImmuDefense® op de markt. Dit voedingssupplement bevat dé meest essentiële vitamines en mineralen voor je weerstand (Vit D, Vit C, Zink en Selenium) in 1 capsule, in de juiste dosering en goed opneembare vormen.

Het is hun missie om mensen gezonder en gelukkiger te maken via micronutritie. Dit zijn hoogwaardige voedingssupplementen, natuurlijk en wetenschappelijk onderbouwd. Met toonaangevende merken als onder andere MetaRelax® (magnesiumcomplex bij vermoeidheid, stressmomenten en goed voor de spieren), Probactiol (probiotica), Curcudyn Forte (voor soepele gewrichten) en Vitamine D is Metagenics marktleider in België.

We zijn onze hoofdsponsor heel dankbaar voor hun steun aan de MetaRelax® Ostend Night Run en wensen hen alle succes met ImmuDefense®.

op de hoogte blijven van leuke activiteiten in Oostende

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen